Het verkoopproces

Kans maken op een woning in Hofstede fase 2? Hieronder vindt u de procedure van ons verkoopproces uitgelegd.

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 vindt u online alle informatie over de 17 woningen in plan Hofstede fase 2. U kunt vanaf deze dag de brochure en prijslijst downloaden en u kunt zich via de website inschrijven voor (een van) de woning(en) van uw keuze. Dit kunt u doen door in te loggen in uw account, of indien u nog niet bent ingeschreven een account aan te maken. Vergeet niet de vragenlijst 'Vragenlijst start verkoop' in te vullen, die klaar staat in uw account.

Maandagmiddag 6 juni 2022 om 17.00 uur zal de inschrijftermijn van de 17 woningen Hofstede sluiten. In deze week worden de gelukkigen door de makelaar gebeld voor een optiegesprek. De overige kandidaten ontvangen een e-mail dat zij helaas op de reservelijst staan.

De gelukkigen worden tijdens een gesprek op kantoor door Van Hassel makelaars geïnformeerd over de specifieke woning, de optiemogelijkheden en ontvangen nadere informatie. Na een optietermijn kunnen kandidaten aangeven of zij overgaan tot het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Hiervoor wordt een afspraak ingepland.

Verkoopgesprekken vinden plaats in de weken 24 t/m 26 bij Van Hassel makelaars. Aannemersbedrijf Van Agtmaal streeft naar een start bouw in het vierde kwartaal dit jaar*.

Kopersbegeleiding

Als er voldoende kopers een koop-/aannemingsovereenkomst hebben getekend dan zal de kopersbegeleiding bij Van Agtmaal worden opgestart. We verwachten dat dit nog voor de zomervakantie zal gaan gebeuren.
Tot die tijd kunt u zich natuurlijk laten informeren bij keukenshowrooms en de tegel- en sanitair leverancier.


*Bij behalen 70% verkocht voor vrijdag 3 juli.